Jalat_tekstill

maanantai 10. huhtikuuta 2017

Hääpaikka





Häitämme juhlitaan Mäntsälässä Jokisen ladossa. Tunnelmallinen, remontoitu lato toimii myös esimerkiksi harrastajateatterin esiintymispaikkana. Ihastuimme paikan miljööseen peltomaisemineen. Pihapiirissä on kerhotalo keittiöineen sekä viehättävä "lippakiska" vaikkapa juomatarjoilua ajatellen. Olemme suunnitelleet juhlatilan koristeiksi ainakin valonauhoja, viirejä ja kukkia.





















Niin kuin huomaatte, kuvat on otettu talvella. Olimme onneksi liikkeellä hyvissä ajoin ja saimme valita juuri sen päivän, minkä halusimmekin. Lato tuntuu olevan todella suosittu juhlapaikka. Suunnitteilla on mennä kesällä katsastamaan paikat uudestaan ja ottaa lisää kuvia. Samalla päätetään pidetäänkö vihkiseremonia ladon läheisyydessä vai jossain muussa läheltä löytyvässä kauniissa paikassa. Jos tiedät läheltä kivan paikan, niin saa vinkata ;)

2 kommenttia:

  1. Moikka! Toi on kyllä kaunis paikka. Onko minkä hintainen? Ja jostain toisesta blogista luin, että hiljaisuus tuolla pitäisi tulla jo 20.30, tiedätkö pitääkö tämä paikkansa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ymmärsimme, että juhlapaikalta poistutaan klo 00:00. Hiljaisuudesta ei ollut mitään erityistä puhetta. Ymmärsimme ettei naapureita yleensä häiden äänet häirinneet. Hintaa kannattaa tiedustella suoraan yhteyshenkilöltä. Meidän mielestä paikka on oikein sopivan hintainen!

      Poista