Jalat_tekstill

lauantai 9. joulukuuta 2017

Pohdintaa vihkimisestä ja hääjuhlasta


Olemme päättäneet, että haluaisimme pitää vihkitilaisuuden ulkona, pienen kosken rannalla. Tämä ihana ajatus tuottaa kuitenkin pientä päänvaivaa... Mitä jos sataa kaatamalla? Ja vaikka sää olisi hyvä, kuulevatko vieraat mitään ilman äänentoistoa? Kuinka monta vierasta paikkaan mahtuu? Vetääkö morsian lipat laskeutuessaan rinnettä alas? 😀 Ainakin sään vuoksi on varauduttava mahdollisesti pitämään vihkitilaisuus myös juhlapaikalla. Bestman ja kaaso olivat paikan nähtyään sitä mieltä, että vihkitilaisuutta ei juuri voisi viettää kauniimmassa paikassa. Ehkäpä luotamme heihin ;)



Koskella on montakin kivaa soppea, missä tilaisuuden voisi järjestää. Toisiin on helpompi kulku kuin toisiin. Täytynee seurata miten ensi kesä etenee eli onko kuraista vai ei.



Keskustelujen jälkeen olemme päätyneet siviilivihkimiseen. Voimme näin ollen tehdä seremoniasta enemmän omannäköisemme. Olimme Hyvinkään maistraattiin sähköpostitse yhteydessä melkein jo viikko sitten eikä vastausta olla vieläkään saatu. Toivottavasti saamme sieltä vihkijän viikonlopuksi. Muuten suunnitelmia on muutettava.


Hääjuhlassamme tullaan ainakin tanssimaan. Olemme molemmat aina halunneet osata tanssia ”oikeasti”, ja niinpä ilmoittauduimme alkusyksystä tanssikurssille. Olemme harjoitelleet jo salsaa, tangoa, valssia ja fuskua. Tanssiminen oman kumppanin kanssa on ihanaa, ja joka kerta tanssisalilta lähtiessä on ollut hyvä ja läheinen fiilis, perhosia vatsassa. Bändin valinta on edelleen kesken. Haluaisimme perinteistä tanssimusiikkia ja siksi live-bändi olisi kiva. Toisaalta illan pimetessä diskompi musa olisi ihan ehdoton emmekä ole oikein bilebändidiggareita. Ehkä päädymme johonkin pieneen kokoonpanoon, joka soittaa ensin setin tanssimusaa ja perään DJ tai oma Spotify-lista. Jos jollakin on kokemusta samanlaisesta pohdinnasta, kerro meille! Mihin vaihtoehtoon itse päädyit?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti