Jalat_tekstill

sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Hääkoristeet



Hääkoristeet alkavat olla jo hyvällä mallilla. Olemme saaneet paljon aikaan pikkurahalla. Oli mielettömän hyvä idea leikellä viirit kakkupaperista. Idea osui silmään Pinterestissä ja meni heti testaukseen. Ehdimme jo miettiä kankaisia, mutta näin saimme kauniit, "pitsiset" ja latotunnelmaiset viirit paljon helpommin. Kakkupaperinpalaset pujoteltiin ohueen juuttinaruun.



Moni valitsee tällä hetkellä hääpöytiinsä yksinkertaiset lasiset pitsillä koristellut maljakot ja niin myös me. Pinterest on näitä suosikkeja pullollaan. Viirien pitsiteema toistuu myös näissä maljakoissa. Lasipurkkeihin ja -maljakoihin liimattiin valmista pitsinauhaa ja suurimpaan osaan niistä kiedottiin myös paksua juuttinarua.




Olemme ostaneet erilaisia pehmeäsävyisiä valosarjoja, joilla luomme latoon tunnelmaa illan pimetessä. Viimeisin ostos löytyi Jyskin alelaarista. Olemme yrittäneet välttää valoja, jotka rikki mennessään olisivat täysin käyttökelvottomia. Nämä kyseiset valot voisivat olla sellaiset, mutta huomasimme, että valot saakin kierrettyä irti, joten keksimme niille varmasti tulevaisuudessa sitten muuta käyttöä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti